Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس شورای شهر تهران گفت: نیمی از ناوگان فعلی اتوبوسرانی تهران در حال حاضر فرسوده است و روزانه بیش از ۳۰۰ مورد توقف ناشی از خرابی اتوبوس در تهران رخ می‌دهد. ۱۴ آبان ۱۳۹۸ - ۰۹:۵۷ اجتماعی تهران نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، محسن هاشمی در ابتدای یکصد و هفتاد و چهارمین جلسه شورای شهر تهران اظهار کرد: سالروز شهادت امام حسن عسکری را گرامی می‌داریم، شرایط سخت و حصر امام عسکری و دو امام قبل از ایشان توسط خلفای عباسی به گونه‌ای بود که این امام برای ارتباط با جامعه شیعیان، اقدام به ایجاد ساختار مدنی از نمایندگان خود برای ارتباط با مردم کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: امام عسکری با روشنگری و ارائه دانش اسلامی، در صیانت از قرآن و عقاید اسلامی در زمانه‌ای که مخالفین وحی، حضور گسترده‌ای در جامعه داشتند، نقش برجسته‌ای ایفا  و در عین حال با تحرکات نظامی و قیام‌های مسلحانه و خشونت‌بار برخی از فِرق‌ انشعابی از شیعه مخالفت کردند. ماموریت بزرگ امام حسن عسکری، آماده‌سازی جامعه شیعه برای دوران غیبت و امامت ولی عصر بود که در این راه با تقویت شبکه مدنی، اجتهاد در علوم اسلامی و محور قراردادن عقلانیت برای تصمیم‌گیری جامعه شیعه، توانستند توان حضور شرایط غیبت را در شیعیان فراهم آوردند.

رئیس شورای شهر تهران در بخش دیگری از صحبت‌هایش با اشاره به فصل سرما گفت: با افزایش برودت هوا در این ایام سال، در صورت عدم تداوم بارندگی شاهد افزایش آلودگی هوا و خطرات ناشی از آن برای سلامت جامعه هستیم که تنها راهکار آن استفاده بیشتر از سیستم حمل ونقل عمومی در این ایام توسط شهروندان است.

هاشمی با تاکید بر اینکه انتظار به حق مردم، رفع کمبودهای ناوگان اتوبوسرانی و مترو در ساعات پیک ترافیکی است تصریح کرد: در حوزه مترو طی ماه‌های آینده شاهد اضافه شدن 10 رام قطار شامل 70 واگن به ناوگان خواهیم بود که البته این 3 قطار تنها چند درصد از نیاز مترو را تامین می‌کند و وضعیت در اتوبوسرانی به مراتب دشوارتر است.

وی با اشاره به اینکه تعداد ناوگان اتوبوسرانی تهران، طی 10 سال گذشته از بیش از 7 هزار دستگاه، به جای 30 درصد افزایش مطابق برنامه، به کمتر از 6 هزار دستگاه رسیده و عمر آن نیز از 5 سال به 11 سال رسیده است، اظهار کرد: نیمی از ناوگان فعلی اتوبوسرانی تهران در حال حاضر فرسوده است و روزانه بیش از 300 مورد توقف ناشی از خرابی اتوبوس در تهران رخ می‌دهد که موجب افزایش ترافیک ونارضایتی شهروندان می‌شود.

رئیس شورای شهر تهران افزود: طی دهه گذشته استفاده از اتوبوس توسط شهروندان حدود 30 درصد کاهش یابد و از 3.2 میلیون به 2.3 میلیون سفر در روز برسد و خودروهای شخصی و تاکسی‌های اینترنتی کمبود اتوبوس را جبران کنند که موجب تشدید آلودگی هوا شده است.

هاشمی با درخواست از مسئولان مربوطه در شهرداری تهران و مسئولان دولتی تصریح کرد: در چارچوب دستور رئیس جمهور برای تامین 19 هزار اتوبوس شهری که 5 هزار دستگاه آن متعلق به تهران است و همچنین تامین 1300 واگن مترو پیگیری‌های خود را افزایش دهند تا وضعیت ترافیکی و آلودگی هوای تهران بحرانی‌تر نشود.

وی گفت: این واقعیت که دولت روزانه 80 میلیارد تومان یارانه بنزین تهران را می‌پردازد اما تاکنون یک ریال یارانه بلیط مترو پرداخت نشده و طی 6 سال گذشته یک دستگاه اتوبوس از سوی دولت به تهران تحویل داده نشده است، تلخ و برخلاف سیاست حمایت از محیط زیست، اقشار آسیب پذیر و اقتصاد مقاومتی است و امیدواریم که با توجه به دستورات مساعد رئیس جمهور و معاون اول، به سرعت اتفاق خوبی برای وضعیت بحرانی اتوبوس رانی تهران رخ دهد.

200 میلیون تومان هزینه اورهال یک اتوبوس شهریقیمت 98 میلیون تومانی هر فیلتر جاذب دوده اتوبوس!1000 دستگاه اتوبوس وارد ناوگان حمل‌ونقل عمومی تهران می‌شود

انتهای پیام/

R1491/P1014142/S2,25/CT11 واژه های کاربردی مرتبط ترافیک تهران آلودگی هوای تهران شورای شهر تهران شهرداری تهران

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ترافیک تهران آلودگی هوای تهران شورای شهر تهران شهرداری تهران ترافیک تهران آلودگی هوای تهران شورای شهر تهران شهرداری تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۸۹۷۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییر و تحول در ناوگان حمل و نقل شهری یزد

ایسنا/یزد رئیس سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداری یزد اظهار کرد: در دو سال گذشته اتوبوس‌های جدیدی به ناوگان حمل و نقل اضافه شد و اتوبوس‌های با عمر بالا از ناوگان خارج شدند.

«مهدی فعالی» در این باره گفت: از سال ۱۴۰۰ اقداماتی برای آسیب شناسی پایین بودن استفاده شهروندان از حمل ونقل همگانی انجام و دلایل عدم استفاده مردم از اتوبوس مشخص شد.

وی افزود: برنامه‌هایی در رابطه با سخت افزاری مثل تاکسی، اتوبوس و امور پایانه‌ها باید مورد رسیدگی قرار می‌گرفت تا مردم استقبال بیشتری داشته باشند و در کنار آن امور نرم افزاری مختلفی انجام شد که از جمله آن می‌توان به هوشمندسازی ناوگان حمل و نقل همگانی اشاره کرد.

رئیس سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداری یزد گفت: در دو سال گذشته اتوبوس‌های جدیدی به ناوگان اضافه شد و اتوبوس‌ها با عمر بالا از ناوگان خارج شدند.

فعالی در پایان افزود: در سال ۱۴۰۰ میانگین عمر اتوبوس‌ها ۱۳/۵ سال بود که تا سال ۱۴۰۲ باید به ۱۵/۵ سال افزایش پیدا می‌کرد، اما نه تنها افزایش نیافت بلکه توانستیم عمر متوسط اتوبوس‌ها را با توجه به نوسازی و بازسازی به ۱۲ سال کاهش دهیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اتوبوس چینی جوابگوی شرایط اقلیمی تهران خواهد بود؟!
  • پیش‌بینی ۳ خط ویژه اتوبوس برای جابه‌جایی بازدیدکنندگان نمایشگاه کتاب
  • ورود ۱۵۰۰ دستگاه اتوبوس به تهران تا پایان شهریور | خدمات پس از فروش اتوبوس های برقی بر عهده شرکت های داخلی خواهد بود
  • پیش بینی 3 خط ویژه اتوبوس برای جابجایی بازدیدکنندگان نمایشگاه کتاب
  • تغییر و تحول در ناوگان حمل و نقل شهری یزد
  • ترجیح اتوبوس‌های برقی برای چیست؟
  • پیش‌بینی ۳ خط ویژه اتوبوس برای بازدیدکنندگان از نمایشگاه کتاب
  • پیش‌بینی ۳ خط ویژه اتوبوس برای جابجایی بازدیدکنندگان نمایشگاه کتاب
  • توقف بازار مسکن در فروردین
  • خدمات اتوبوسرانی برای بازی فوتبال استقلال و ذوب‌آهن