Web Analytics Made Easy - Statcounter

برف بارید. تردد در معابر فرعی به سختی انجام می شود. مأموران تا سپیده صبح برف روبی می کردند. بیشتر تاکسی ها دربستی شدند. ایستگاه های مترو مملو از جمعیت بود. یکی از راه کارهای شهرداری از سوی سخنگوی بلدیه هشتک گذاری در توییتر بوده است این در حالی است که مدیران از موضوع هشتک محله برفی من بی خبر هستند و نمی دانند داستان آن چیست؟

گروه اجتماعی خبرگزاری فارس، برف که می‌آید مردم خوشحال می‌شوند اما این خوشحالی اگر قرار باشد از خانه بیرون بروند به یک مشکل تبدیل می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برف کوچه را فرا گرفته است مردم به سختی تردد می‌کنند، مسیرهای عبوری هنوز باز نشده است، به سختی به سر کوچه می‌رسد، سوپری محل می‌گوید دیشب مأموران در حال برف‌روبی بودند اما دوباره برف نشست.

آهسته آهسته گام برمی‌دارد، وارد خیابان اصلی می‌شود، سر صبح است و خبری از تاکسی نیست، مأموران در خیابان اصلی شن و ماسه ریختند اما ماشین‌های برف‌روب برف‌ها را به کنار خیابان زده و مسیر تردد عابران را مسدود کرده است.

اصغر عطایی مدیرکل خدمات شهری شهرداری تهران به خبرنگار فارس، امروز گفت: در گذشته فرهنگ برف‌روبی در بین مردم بیشتر بود و در روزهای برفی مردم بیشتر مشارکت می‌کردند اگر در حال حاضر هم مردم مشارکت کنند بسیاری از مشکلات برطرف می‌شود. 

وی به شرایط جغرافیایی مناطق مختلف تهران اشاره می‌کند و می‌گوید: از تابستان برای برف امسال برنامه‌ریزی کردیم و بر اساس شرایط هر منطقه برایش اعتبار در نظر گرفتیم، ماشین‌آلات را تجهیز کرده‌ایم، 200 دستگاه خودروی مکانیزه به مناطق داده‌ایم، پیمانکاران هم خودشان 650 دستگاه رفت و روب داشتند که آن را هم در اختیار برف‌روبی قرار دادند. با اعتباراتی که به مناطق دادیم 550 دستگاه دیگر نیز خریداری شده است ما کاملاً تجهیز هستیم.

مدیرکل خدمات شهری شهرداری تهران ادامه می‌دهد: 4 هزار مخزن نمک و شن در تهران نصب کرده‌ایم، باور کنید شارژ همین مخازن کار سختی است،‌اگر مردم هم مشارکت کنند بسیاری از مشکلات برطرف می‌‌شود.

برف تکانی کردیم/نیروهای را از مناطق جنوبی به شمالی بردیم

وی می‌گوید: همین دیشب آقای مختاری مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری تا ساعت 3 صبح مدام گزارش می‌داد که برف‌تکانی درخت‌ها را انجام داده است و حتی نیروهای خدماتی را از مناطق جنوبی به مناطق شمالی برده‌اند تا مشکلات را برطرف کنند.

عطایی با بیان اینکه مسؤولین در مناطق معین ستاد تشکیل می‌دهند گفت: تلاش می‌کنیم مشکلی پیش نیاید اما قدری تمیز کردن کوچه‌های تنگ و باریک مخصوصاً در مناطق شمالی تهران سخت است اما نیروهای خدمات شهری همه تلاش خود را می‌کنند تا مشکلات را برطرف کنند باور کنید دریغ نمی‌کنیم و تمام 14 هزار نیروی ما از شب گذشته در تهران مشغول خدمت‌رسانی بودند اما تهران بزرگ است، کوچه‌ پس کوچه‌های زیادی دارد اما باز هم تلاش می‌کنیم تا مردم کمتر دچار مشکل شوند.

وی تأکید کرد: اگر مردم مشارکت اجتماعی داشته باشند بهتر می‌توانیم خدمت‌رسانی کنیم اما مأموران شهرداری از همه توان خود در جهت خدمت‌‌رسانی به مردم استفاده می‌کنند.

کرایه روز غیر برفی می گیرم

تاکسی از راه می‌رسد، پیرمرد سوار می‌شود و می‌گوید خدا را شکر بالاخره تاکسی آمد، راننده تاکسی لبخندی می‌زند و می‌گوید پدر جان روز برفی است دیگر تعداد رانندگان کم است من هم با زنجیر چرخ بیرون آمده‌ام، پیرمرد دست در جیب می‌کند و می‌گوید پسرم کرایه روز برفی چقدر است؟ راننده می‌گوید ما کرایه روز غیربرفی می‌گیریم.

کلمه دربستی مشکل روزهای برفی را حل می کند

چند نفر کنار خیابان اصلی ایستاده‌اند اما ماشینی برای آنها ترمز نمی‌کند با گفتن اسم دربستی ماشین‌ها پشت سر هم قطار می‌شوند، بسیاری از رانندگان ترجیح می‌دهند در این روزهای برفی دربستی بروند چرا که برایشان مقرون به صرفه است.

معضل نبود تاکسی و نایاب شدن اتوبوس در روزهای برفی و بارانی از قدیم وجود داشته است و جالب است تاکنون برای رفع این مشکل اقدام اساسی از سوی مسؤولان صورت نگرفته است.

خرابی پله برقی/ لطفا غر نزنید 

وارد مترو می‌شویم پله برقی‌ها یکی در میان خراب است، ایستگاه مملو از مسافر است، زن جوان غرغرکنان می‌گوید مدام مسؤولان می‌گویند در روز برفی و بارانی ماشین نیاورید و از مترو استفاده کنید این هم از وضع مترو است. دیگری می‌گوید خانم اگر ناراحتی با تاکسی برو، اینجا مترو است و باید با فشار به مقصد برسید لطفا غر نزنید اعصاب نداریم.

مدیر عامل بهره برداری که مسؤول اصلی بود جواب نداد
به فرنوش نوبخت مدیرعامل شرکت بهره‌برداری مترو زنگ می‌زنیم تا علت مشکلات در مترو را جویا شویم، آقای نوبخت پاسخ نمی‌دهد.

امام قول پیگیری داد/نتیجه اعلام شد

به سراغ علی امام مدیرعامل شرکت متروی تهران رفتیم، آقای امام در خصوص مشکلات امروز مترو و خرابی برخی از آسانسورها در ایستگاه‌های مترو گفت: هر چند وقت یکبار تعمیرات انجام می‌شود و به صورت روتین و مرتب این موضوع در دستور کار قرار دارد و پیمانکار مربوطه وجود دارد، موضوع را پیگیری خواهم کرد. 

وی بعد از پیگیری موضوع طی پیامکی به خبرنگار فارس، گفت: با مدیر ارشد خط یک در شرکت بهره‌برداری صحبت کردم ظاهراً مشکل جدی نبوده و ایرادات موردی را در اسرع وقت برطرف می‌کنیم. 

ماندن در ترافیک بهتر است له شدن در مترو است

بزرگراه‌های تهران قفل است، رضا کارمند اداره برق می‌گوید مسیر یک ساعته را دو ساعت و نیم طی کرده است.

وی در حالی که ساعت‌ها در ترافیک مانده است می‌گوید حالا خوب است امروز پنج‌شنبه است اگر روز دیگر بود وضعیت چه بود. 

ورودی صدر قفل است ترافیک کیلومتری است، یکی از رانندگان می‌گوید ماندن در ترافیک بهتر از له شدن در مترو است، ترجیح می‌دهم ساعت‌ها در ترافیک بمانم تا اینکه در مترو کنسرو شوم.

سرهنگ نورالله خادم رئیس پلیس راه بزرگ در این باره به فارس، گفت: ترافیک سنگین در محورهای شهرستان شمیرانات و همچنین آزادراه پردیس داشته‌ایم.

وی گفت: مأموران پلیس راه تهران بزرگ در حال امدادرسانی به خودروهایی که دچار نقص شده‌اند هستند. 

 رئیس پلیس راه بزرگ از رانندگان خواست که از عجله و شتاب پرهیز کرده و با سرعت مطمئنه و فاصله طولی مجاز حرکت کنند.

پای روزهای برفی به توئیتر هم کشیده شد

پای روزهای برفی به توئیتر هم کشیده شد، غلام محمدی رئیس مرکز ارتباطات شهرداری تهران از شهروندان در توئیتر خواست که با هشتک محله برفی من مشکلات محله خود را در روزهای برفی بگویند. 

حال چند سؤال مطرح است؛ آیا این هشتک محله برفی من  یک کمپین است و قبلاً در خصوص آن اطلاع‌‌رسانی شده است و رونمایی از یک موضوع جدید بوده قبلاً شهرداری در باره آن توضیحاتی ارائه کرده است.

بسیاری از مدیران شهری از وجود این هشتک بی‌اطلاع هستند و می‌گویند ما خبری از موضوع نداریم. از طرفی شهروندان با توجه به سامانه 137 و 1888 سال‌هاست که مشکلات خود را از طریق این سامانه‌ها به گوش مدیران شهری می‌رسانند و بسیاری از کاربران با هشتک محله برفی دچار سردرگمی شده‌اند و فکر می‌کنند که کارکرد 137 و 1888 به اتمام رسیده است.

سؤال دیگر این است که پیگیری‌های هشتک محله برفی من چگونه صورت گرفته و نحوه پرسش و پاسخ چگونه بوده و به کدام بخش‌های شهرداری ارجاع داده شده است.

ناهید خداکرمی عضو شورای شهر تهران در این باره به خبرنگار فارس، گفت: مردم از طریق سامانه 1888 و 137 می‌توانند مشکلات خود را به اطلاع مدیران برسانند و این هشتک هم یکی از راه‌های ارتباطی است.

وی با اشاره به شهر 8 میلیونی تهران گفت: از شب گذشته مأموران شهرداری بیدار بودند و در حال رفت و روب و برف‌تکانی بوده‌اند.

خداکرمی از شهرداران مناطق 22‌گانه تشکر کرد و گفت: از کارگران به خصوص کارگران شهرداری هم تشکر می‌کنم، در جاهای خطرخیز و لغزنده که احتمال تصادفات بیشتر بود شن‌پاشی و نمک‌پاشی انجام شده است اما در بسیاری از کوچه پس کوچه‌ها و معابری که در آن برج ساخته شده است مشکلاتی وجود دارد.

مردم مشارکت کنند/ ما نمی خواهیم مردم کار شهرداری را انجام دهند

وی با بیان اینکه به دلیل جمعیت زیاد و برج‌های ساخته شده در کوچه‌های تنگ و باریک مشکلاتی ایجاد شده است،‌گفت: بهتر است مردم هم مسؤولیت اجتماعی داشته و مشارکت کنند و وقتی در خیابانی قدم می‌زنند و می‌بینند که درختی زیر بار برف خم شده آن را تکان دهند و برداشتن هر قدم کمک به منافع شهر است.

خداکرمی با بیان اینکه مردم ما با فرهنگ و دلسوز هستند گفت: کارگران در حال فعالیت هستند اما ما هم محدودیتی در ماشین‌آلات، بودجه و مشکلاتی با تحریم‌ها داریم و اگر مردم کمک کنند بهتر می‌توانیم روزهای برفی را پشت‌سر بگذاریم.

توضیحات عضو شورا در خصوص مسدودی برخی کوچه ها

وی در خصوص کوچه‌ها و معابری که مسدود است گفت: تمهیداتی اندیشیده شده است اما بسیاری از کوچه‌ها به خصوص در منطقه یک مشکل‌ساز شده است امیدواریم با کمک مردم مشکلات برطرف شود ما انتظار نداریم که مردم کار شهرداری را انجام دهد هر کسی باید کار خودش را انجام دهد اما در برج‌ها و ساختمان‌ها با همکاری شهروندان می‌توان بسیاری از مشکلات را برطرف کرد تا مردمی که مجبورند در روزهای برفی به سر کار بیایند کمتر دچار مشکل شوند.

عضو شورای شهر تهران گفت: برخی کارگران شهرداری 24 ساعت است که نخوابیده‌اند بهتر است که با همکاری همدیگر مشکلات را برطرف کنیم.

وی به موضوع هشتک محله برفی من اشاره کرد و گفت: این هشتک جایگزین 137 نیست و 188  شهرداری نیست بلکه  مدیران فعلی  به دنبال روش‌های ارتباطی بیشترهستند اما مردم می‌توانند با 137 و 1888 تماس گرفته و مشکلات خود را بگویند.

بر اساس این گزارش، از شب گذشته در تهران بارش برف آغاز شد، مأمورین شهرداری در حال برف‌روبی بودند اما برخی از معابر به خصوص در مناطق  شمالی پایتخت مسدود بود. از اتوبوس و تاکسی هم خبری نبود و اتوبان‌ها هم قفل بود. مسؤولین شهری معتقدند که باید مشارکت اجتماعی شهروندان در این روزها بیشتر باشد تا بتوانند مشکلات را بهتر حل کنند. در بسیاری از مناطق مشکل خاصی وجود ندارد اما در برخی مناطق شمالی مردم برای تردد خود دچار مشکل هستند.

البته مدیران شهری در مناطق شمالی گفته‌اند مشکل خاصی وجود ندارد این در حالی است که در معابر پیاده‌رو کنار منطقه یک شهرداری تهران به جای پاک کردن برف‌ها که حجم آن هم زیاد نبود بر روی برف‌ها شن و ماسه ریخته اند و مردم به سختی تردد می‌کردند اما پله‌های ورودی به منطقه کاملاً تمیز شده بود.

بهتر است مدیران سری هم به کوچه پس کوچه‌های شهر که شیب زیادی دارند و در روزهای برفی مردمش دچار مشکلات می‌شوند بزنند و مشکلات آنها را هم به سرعت برطرف کنند تا مردم در تردد خود دچار مشکل نشوند و لذت روز برفی را ببرند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: برف مامور شهرداری مشکلات مترو لغزندگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۳۲۱۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای اعطای وام به مدیران شهرداری چه بود؟

به گزارش تابناک به نقل از مهر، شهردار تهران گفت: اختصاص برخی از املاک به مدیران شهرداری که در دوره‌های پیشین صورت گرفت، ناعادلانه بود و ما سعی کردیم برای مدیران شاغل که فاقد مسکن بودند، وام با بهره بانکی در نظر بگیریم.
 

علیرضا زاکانی در حاشیه نهمین سمینار بین‌المللی زلزله در جمع خبرنگاران پیرامون میزان آمادگی شهرداری تهران برای مقابله با زلزله گفت: در گام نخست به دنبال کاهش ضریب آسیب‌های زلزله در تهران هستیم. سپس فهم درست ابعاد زلزله و تشخیص زودرس وقوع آن برای ما از اهمیت برخوردار است. در همین راستا اتفاقات خوبی در زمینه جهش شتاب نگارها و سامانه‌های تشخیص دهنده زلزله در پایتخت رخ داده است.

وی افزود: به عنوان مثال سال گذشته برای اولین بار در تهران، ۵ شتاب نگار عمقی در عمق ۵۰ متری سطح زمین کارگزاری شده است. همچنین مراحل نصب یک شتاب نگار دیگر نیز در عمق ۱۰۰ متری به زودی تکمیل خواهد شد.

زاکانی در بخش دیگری از سخنان خود پیرامون اقدامات شهرداری تهران در حوزه آموزش عمومی به شهروندان با هدف مقابله با زلزله گفت: سال گذشته ۳۰۰ هزار نفر از شهروندان تحت آموزش‌های عمومی شهرداری تهران قرار گرفتند. همچنین در درون سیستم مدیریت شهری نیز به کارکنان آموزش‌های تخصصی پیرامون مقابله با زلزله ارائه شده است.

شهردار تهران در ادامه تاکید کرد: مدیریت شهری تهران در حوزه استحکام کالبدی نیز گام‌های رو به جلویی طی ماه‌های گذشته برداشته است. در همین راستا بناست برای نخستین بار ۱۶ هزار ساختمان با همکاری ۹ دستگاه به لحاظ ایمنی پایش شود که تاکنون عملیات پایش ۴۰۰۰ ساختمان تکمیل شده است.

وی تاکید کرد: در ستاد ایمنی و مدیریت بحران شهرداری تهران ۱۵ کارگروه با هدف مقابله با زلزله شکل گرفته است که این کارگروه‌ها با هماهنگی کامل بین دستگاه‌های مختلف به دنبال افزایش ضریب ایمنی در پایتخت هستند.

زاکانی در پاسخ به سوالی دیگر پیرامون حواشی لیست منتشر شده از تخصیص وام به مدیران شهرداری برای مسکن گفت: سازمان‌ها و مجموعه‌های مختلف خانه سازمانی برای استقرار مدیران خود دارند، اما شهرداری تهران فاقد خانه سازمانی برای مدیران است. به همین جهت در دوره‌های قبلی املاک شهر را به ثمن بخس و بعضاً با تخفیف ۵۰ درصدی به مدیران می‌دادند و این اتفاق مصداق کامل بی‌عدالتی بود.

وی با بیان اینکه لازم است برای برخی از مدیران شهرداری که از شهرستان به تهران می‌آیند مسکن تهیه شود، افزود: در این دوره ما به جای آنکه برخی از زمین‌ها و املاک شهرداری را در اختیار مدیران قرار دهیم به آنان وام با درصد سود بانکی دادیم. برای پیشبرد این کار مقدمتاً به مدیران ودیعه دادیم و سپس آن را تبدیل به وام کردیم. آنان نیز قسط‌های این وام را پرداخت می‌کنند.

شهردار تهران در پایان تاکید کرد: اختصاص برخی از املاک و خانه‌ها به مدیران شهرداری که در دوره‌های پیشین صورت می‌گرفت امری ناعادلانه بود اما ما به این سمت نرفتیم و سعی کردیم به جای این کار برای مدیران شاغل در شهرداری که فاقد مسکن بودند وام با بهره بانکی تهیه کنیم، اما متأسفانه این موضوع با بی‌انصافی در رسانه منعکس شد. در حالی که واقعیت چیز دیگری بود.

دیگر خبرها

  • مشکلات توسعه فیبر نوری به روایت مدیران اپراتورهای ثابت / شهرداری تهران اصلاً همکاری نمی‌کند
  • رفع مشکلات مردم با همت مدیران امکان پذیر است
  • تسویه ۲۰ همتی با بانک‌ها از طریق واریز و برداشت/ کارنامه موفق مدیریت شهری در اداره پایتخت
  • درآمد ۶ هزار میلیارد تومانی تفکیک پسماند در تهران!
  • ماجرای اعطای وام به مدیران شهرداری چه بود؟
  • درآمد ۶ هزار میلیارد تومانی مافیای پسماند در تهران
  • زاکانی: به جای ملک به مدیران وام بانکی دادیم!
  • سخنگوی شهرداری تهران: توصیه‌های چمران فصل‌الخطاب است
  • این بنر عجیب از شهرداری در مترو صدای همه تهرانی‌ها را درآورد! +تصویر
  • قتل یکی از مدیران شهرداری تهران به دست همسرش