Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، پیاده‌راه شهریار صبح امروز با حضور پیروز حناچی شهردار تهران، محسن هاشمی رئیس شورای شهر تهران، زهرا نژادبهرام، محمد سالاری، شهربانو امانی و جمعی از بازیگران و هنرمندان پیاده‌راه شهریار افتتاح شد.

به گفته آبادیان شهردار منطقه ۱۱ با افتتاح این پیاده‌راه شاهد تبدیل آن به پاتوق فرهنگی پایتخت در پهنه رودکی به عنوان بزرگ‌ترین پروژه فرهنگی شهر تهران خواهیم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گفتنی است عملیات عمرانی این پیاده‌راه پاییز سال ۹۸ از سوی سازمان زیباسازی شهر تهران و با همکاری شهرداری منطقه ۱۱ آغاز شد که امروز به صورت کامل افتتاح شد.

پیاده‌راه شهریار دارای سه لاین فضای سبز در ضلع شمال، جنوب و میانی است و طراحی فضای سبز آن به دلیل وجود مکان‌های فرهنگی و هنری مانند تالار وحدت، تالار رودکی و هنرستان موسیقی بسیار دقیق مورد توجه قرار گرفته است.

افتتاح پیاده راه شهریار گامی موفق برای روشندلان

حناچی، شهردار تهران در حاشیه افتتاح پیاده راه شهر که با حضور مسئولان افتتاح شد، در جمع خبرنگاران گفت: محوری که امروز افتتاح شده بخشی از قلمرو عمومی شهر تهران است؛ اینجا بخشی از طرحی است که از آن تحت عنوان گذر رودکی یاد می‌شود.

وی ادامه داد: ما در این فضا مسجد و مرکز فرهنگی، ولی عصر را داریم و این فضا پلاک‌های دیگر را تحت تاثیر قرار می‌دهد و محوری فرهنگی است.

به گفته شهردار تهران، این گذر در کنار تالار وحدت قرار دارد و می‌خواهیم اتفاقات خوبی در اینجا رقم بزنیم؛ در واقع این گذر فرصتی است برای اتفاقات خوب فرهنگی و این افتتاح تازه قدم اول است.

شهردار تهران گفت: افتتاح این پروژه را یک هفته به تعویق انداختیم تا ضوابط مناسب سازی معلولین و فضا‌های عمومی شهری انجام شود و خوشبختانه این اقدام انجام شد.

حناچی توصیه کرد تا شهروندان از ۲ ایستگاه متروی نزدیک برای بهره از گذر شهریار استفاده کنند.

شهردار تهران ادامه داد: این پروژه کوچک مقیاس است، اما به لحاظ تاثیرگذاری فرهنگی قابل توجه است و قرار است. این فضا کیفی و عرصه هر محصولی تحت ضابطه خاصی انجام شود.

حناچی در بخش دیگری از سخنانش به مشکل پله برقی مترو اشاره کرد و گفت: تعمیرات اساسی پله برقی‌ها یکی از مشکلات ما در تحریم‌ها است، اما با هماهنگی با تولید کنندگان داخلی تلاش می‌کنیم این مشکل رفع شود.

وی همچنین در پاسخ به سوال دیگری در خصوص محور‌های فرهنگی پایتخت گفت: تهران براساس طرح جامع و تفصیلی یک محور فرهنگی و تاریخی دارد که از لاله زار نو شروع و به انتهای بازار وصل می‌شود و یک محور فرهنگی تاریخی در شهرری داریم از چشمه علی تا حضرت عبدالعظیم است و مناسب سازی آن نیز در دستور کار داریم.

حناچی گفت: ضوابط مناسب سازی این گذر برای همه شهروندان از جمله روشندلان رعایت شده و تلاش می‌کنیم پروژه‌ای در تهران بدون این ضوابط افتتاح و اجرایی نشود.

انتهای پیام/

20 / 20 پله برقی مترو خرابی‌های پله برقی‌های مترو شهردار تهران پیاده‌راه شهریار شهردارتهران پیروز حناچی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: پله برقی مترو شهردار تهران پیاده راه شهریار شهردارتهران پیروز حناچی پیاده راه شهریار پیاده راه شهر شهردار تهران شهر تهران افتتاح شد پله برقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۷۲۳۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توضیحات استاندار تهران درباره تشکیل دو استان غربی و شرقی در تهران

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، علیرضا فخاری استاندار تهران در حاشیه مراسم رونمایی از دستگاه‌های الکترونیکی انتخابات مرحله دوم در موضوع تشکیل دو استان غربی و شرقی تهران گفت: دو منطقه در این طرح وجود دارد که در غرب شهرستان‌های شهریار ، ملارد، قدس، رباط کریم و بهارستان و در حوزه جنوب شرقی نیز شهرستان های ورامین، پاکدشت، قرچک و پیشوا جزو محدوده‌هایی است مشمول طرح جداسازی می‌شوند.

وی افزود: مطالعات این طرح مدت زیادی است آغاز شده و باید با شرایط امروز جمعیتی طرح را منطبق کنیم.
براساس سرشماری‌ها در غرب استان تهران در این شهرستانها نزدیک به ۲ ونیم میلیون نفر جمعیت و در جنوب شرقی استان هم یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت داریم، لذا به لحاظ گسترش جمعیت باید ملاحظاتی را در نظر بگیریم.

استاندار تهران ادامه داد: ملاحظات سرزمینی، جمعیتی و جغرافیایی هر دو منطقه و چگونگی تأمین زیرساخت‌ها بسیار مهم است. بی تردید تقسیم و تفکیک زیرساخت‌ها اهمیت بسیار زیادی دارد و قطعا باید مطالعات میزان خدماتی که مردم باید در هر دو استان بگیرند، کامل شود. باید مباحث اقلیمی و جمعیتی هم به لحاظ ترکیب دارای منطق باشد.

فخاری تأکید کرد: ترکیب بندی جمعیتی در بخش غربی استان تقریبا با عدم تجانس همراه است و در بخش جنوب شرقی دارای تجانس است و به لحاظ گویش و سایر مولفه‌هایی که تاثیرگذار است همانند مولفه‌های اجتماعی، ممکن است در نقاطی ناهمگونی و در جاهایی همگونی داشته باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دیواره تاریخی خیابان باباطاهر مربوط به دوران ایلخانی است
  • ویژه برنامه‌های فرهنگی مترو تهران در نمایشگاه بین المللی کتاب
  • معلمان افسران پیشتاز در مقابله با هجمه‌های فرهنگی هستند
  • توضیحات استاندار تهران درباره تشکیل دو استان غربی و شرقی در تهران
  • شهرداری قزوین به مطالبه شورا برای ساماندهی معابر شهری توجه کند
  • ارائه گزارش عملکرد مدیریت شهری شیراز در سال ۱۴۰۲
  • توقف پیاده‌راه‌سازی خیابان باباطاهر همدان در پی کشف آثار تاریخی
  • اعتراض به شهردار استانبول در مترو برای تروریستی خواندن حماس
  • توضیحات ماجدی درباره استعدادیابی ۹ هزار بازیکن تهران
  • توضیحات ماجدی درباره استعدادیابی ۹ هزار بازیکن در تهران